PRIVĀTUMA POLITIKA

Educione uztver privātumu ļoti nopietni un mēs esam apņēmušies to aizsargāt.


www.Educione.com pieder un to pārvalda SIA Vertexo, uzņēmums, kas atrodas Latvijā, ar uzņēmuma reģistrācijas numuru: 40203073672 ("Educione", "mēs" vai "mums"). Mēs sniedzam Jums šo privātuma politiku, lai izskaidrotu mūsu praksi attiecībā uz informācijas apkopošanu, izmantošanu, izpaušanu un aizsardzību, kas attiecas uz mūsu Pakalpojumiem, kā arī Jūsu izvēli attiecībā uz informācijas vākšanu un izmantošanu.


Mūsu privātuma politikas mērķis ir sniegt visu nepieciešamo informāciju par Jūsu personas datu apstrādi kodolīgā, atklātā, saprotamā un viegli pieejamā formā, izmantojot skaidru un saprotamu valodu, kā arī palīdzēt datu subjektiem izprast viņu tiesības, kas noteiktas 4. nodaļā. Mūsu juridiskais pamats informācijas paziņošanai ir izklāstīts Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas 2016/679 (turpmāk - GDPR) 12. nodaļā un 2011. gada likuma CXII 20.nodaļā par pašnoteikšanās tiesībām attiecībā uz personisko informāciju un informācijas brīvību (turpmāk - “Informācijas akts”).


Šī politika var manīties, tādēļ lūgums to laiku pa laikam pārskatīt, lai pārliecinātos, ka esiet apmierināts ar veiktajām pārmaiņām.


ES Personīgie Dati


Ja Jūs atrodaties Eiropas Savienībā (“ES”), Apvienotajā Karalistē, Lihtenšteinā, Norvēģijā, vai Islandē, Jums, iespējams, ir papildu tiesības saskaņā ar ES vispārīgo datu aizsardzības regulu (“GDPR”) attiecībā uz Jūsu personas datiem, kā aprakstīts zemāk esošajā ES paziņojumā par konfidencialitāti.


ASV Skolu Lietotāji


Ja esat vidusskolnieks un piekļūstat Pakalpojumiem, izmantojot savas skolas piešķirto kontu (“ASV skolas lietotājs”), Jūs varat piekļūt pakalpojumiem tikai tad, ja esat vismaz 13 gadus vecs.


Personīgi Identificējama Informācija


Mēs varam apkopot Jūsu personisko informāciju šādās situācijās


A. Kad Jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietni vai mobīlās aplikācijas un brīvprātīgi sniedzat sekojošu informāciju caur kādu no mūsu saziņas veidiem,: saraksti, tālruni, vai tālruņa zvanu vai iegādājoties kādu no mūsu kursiem vai reģistrējoties mūsu vietnē:


- Kontaktinformāciju, piemēram, vārdu, e-pasta adresi, pasta adresi, tālruņa numuru, IP adresi


- Informāciju par Jūsu biznesu, piemēram, uzņēmuma nosaukums, uzņēmuma lielums, uzņēmuma veids


- Norēķinu informāciju, piemēram, kredītkartes numurs un rēķina adrese;


Piezīme: Visi maksājuma darījumi tiek apstrādāti, izmantojot Stripe.


Lietotājiem ir iespēja piekļūt mūsu Vietnei anonīmi. Mēs apkoposim personu identificējošu informāciju no lietotājiem tikai gadījumos, ja lietotājs brīvprātīgi sniegs mums šo informāciju. Lietotāji vienmēr var atteikties sniegt šāda veida personīgo informāciju, tikai tas var liegt lietotājam iesaistītīšanos ar Vietni saistītos pasākumos.


Nepersoniski Indentificējama Informācija:


Mēs savos žurnālos apkopojam nepersonisku informāciju. Šajos informācijas žurnālos ietilpst


- Ierīces veids


- Tīmekļa veids


- Vēlamlā valoda


- Laika zona


- Ekrāna izmērs


- Atsauces/izejas lapa


Izmantošana


Mēs varam izmantot Vietnē iegūto personīgo informāciju vai kad Jūs izmantojat snietgo Pakalpojumu(-s), lai:


- Nodrošinātu Pakalpojumu(-s).


- Nosūtītu saziņu no Pakalpojuma


- Noteiktu Jūsu biznesa vajadzības, lai noteiktu vai piedāvātu piemērotus produktus.


- Nosūtītu Jums pieprasīto Pakalpojuma informāciju.


- Atbildētu uz klientu apkalpošanas pieprasījumiem.


- Pārvaldītu Jūsu kontu.


- Nosūtītu Jums reklāmas un mārketinga paziņojumus.


- Personalizēt reklāmas


- Vienkāršot Jūsu darījumus ar citiem lietotājiem, kad izmantojiet mūsu sniegtos Pakalpojumus.


- Statistisko analīžu veikšana par lietotāja izturēšanos un īpašībām apkopotā līmenī, lai novērtētu interesi par vietnes dažādajām jomām un to izmantošanu.


Sniedzot mums personisku informāciju, mēs to izmantosim tikai tā iemesla dēļ, kura dēļ tā tiek sniegta.


Dalīšanās


Mēs varam nodot personisko informāciju mūsu grupas uzņēmumiem un apakšuzņēmējiem, kas palīdz mums sniegt mūsu pakalpojumus. Uz pārsūtīšanu nākamajām trešajām personām attiecas pakalpojumu līgumi ar mūsu datu apstrādātājiem. Mēs paturam tiesības atklāt Jūsu personisko informāciju, kā to pieprasa piemērojamie tiesību akti, atbildot uz valsts iestāžu likumīgiem pieprasījumiem, tostarp ievērojot valsts drošības vai tiesībaizsardzības prasības un kad mēs uzskatām, ka informācijas izpaušana ir nepieciešama, lai aizsargātu mūsu tiesības un/vai ievērot tiesas procesu, tiesas rīkojumu vai citu mums adresētu tiesvedības procesu.


Gadījumā, ja Educione pāriet uzņēmējdarbībā, piemēram, apvienošanās vai pārņemšanas gadījmā, ko veic cits uzņēmums, vai pārdodot visus tās aktīvus vai daļu no tiem, iespējams, Jūsu konts un personas dati būs starp nodotajiem aktīviem. Par visām šādām īpašumtiesību vai kontroles izmaiņām Jums tiks paziņots pa e-pastu un ar pamanāmu paziņojumu mūsu Vietnēs. Mēs ar Jūsu iepriekšēju piekrišanu varam atklāt arī Jūsu personisko informāciju jebkurai citai trešajai pusei.


Trešo Personu Dati


Mēs iegūstam datus arī no trešajām personām. Mēs aizsargājam datus, kas iegūti no trešajām personām, saskaņā ar šajā paziņojumā aprakstīto praksi, ieskaitot visus papildus datu avotu ierobežojumus. Šie trešo personu avoti laika gaitā var mainīties, bet tie iekļauj:


- Datu starpnieki, no kuriem mēs iegādājamies demogrāfiskos datus, lai papildinātu mūsu apkopotos datus.


- Sociālie tīkli, kad piešķirat atļauju piekļūt saviem datiem vienā vai vairākos tīklos.


- Esošie vai bijušie izglītojamie, kas piedalās mūsu nosūtījuma programmā


- Pakalpojumu sniedzēji, kas palīdz mums noteikt atrašanās vietu, pamatojoties uz Jūsu IP adresi, lai dažus produktus pielāgotu Jūsu atrašanās vietai.


- Partneri, kuriem mēs piedāvājam kopzīmola pakalpojumus vai iesaistāmies kopīgās mārketinga aktivitātēs


- Publiski pieejami avoti, piemēram, atvērtas valdības datu bāzes vai citi publiski pieejami dati


Mēs varam saņemt Jūsu personisko informāciju no citiem avotiem, piemēram, pasta, telefona vai faksa. Mēs varam pievienot šo informāciju informācijai, kuru no Jums jau esam apkopojuši Vietnē, lai uzlabotu mūsu piedāvātos produktus un pakalpojumus.


Sīkdatnes un citas izsekošanas tehnoloģijas


Sīkdatnes var būt gan “sesijas sīkdatnes”, gan “pastāvīgas sīkdatnes”. Sesijas sīkdatnes ir īslaicīgas sīkdatnes, kuras tiek glabātas Jūsu ierīcē, kamēr Jūs apmeklējat mūsu vietni vai izmantojat mūsu Pakalpojumus, taču “pastāvīgās sīkdatnes” Jūsu ierīcē tiek glabāti noteiktu laiku pēc tam, kad esat atstājis mūsu vietni vai pakalpojumus. Educione un mūsu trešo pušu partneri, piemēram, mūsu reklāmas un analītikas partneri, izmanto sīkdatnes un citas izsekošanas tehnoloģijas (piemēram, tīmekļa bākas, ierīces identifikatorus un pikseļus), lai nodrošinātu funkcionalitāti un atpazītu Jūs dažādos pakalpojumos un ierīcēs.


Sīkdatņu veidi, kurus izmanto Educione


Būtiskās sīkdatnes: Šīs sīkdatnes ir būtiskas Vietnes piedāvāto Pakalpojumu pamatfunkcijām. Šī sīkdatņu klase palīdz lietotajam palikt pieteiktam pie Pakalpojuma un atcerēties svarīgu informāciju, kad lietotājs atgriežas pie Pakalpojuma.


Ieskatu sīkdatnes: Tās tiek izmantotas, lai izsekotu lietotāja darbības Pakalpojumos, kas rezultātā palīdz mums uzlabot Jūsu lietošanas pieredzi.


Mārketinga sīkdatnes: Tās tiek izmantotas, lai sniegtu Jums pielāgotas un uz interesēm balstītas reklāmas, kuru pamatā ir Jūsu pārlūkošanas paradumi un citas līdzīgas darbības mūsu Vietnēs.


Jūs varat izvēlēties, lai dators brīdina Jūs ikreiz, kad tiek nosūtīta sīkdatne, vai arī varat izslēgt visas sīkdatnes. To iespējams izdarīt, izmantojot pārlūka iestatījumus. Tā kā katrs pārlūks ir atšķirīgs, apskatiet pārlūkprogrammas izvēlni Palīdzība, lai uzzinātu kā pareizi modificēt Jūsu sīkdatnes.


Ja Jūs izslēdzat sīkdatnes, dažas funkcijas, kas padarītu Jūsu Vietnes lietošanas pieredzi efektīvāku, var nedarboties.


Reklāmas


Mēs sadarbojamies ar trešajām personām, lai pārvaldītu mūsu reklāmas citās vietnēs. Mūsu trešās personas partneri var izmantot tādas tehnoloģijas kā sīkdatnes, lai apkopotu informāciju par Jūsu darbībām mūsu Vietnē un citās vietnēs, lai sniegtu Jums reklāmas, pamatojoties uz Jūsu pārlūkošanas darbībām un interesēm. Ja nevēlaties, lai šī informācija tiktu izmantota interešu reklāmu rādīšanai, varat atteikties, noklikšķinot šeit (vai, ja atrodieties Eiropas Savienībā, noklikšķiniet šeit). Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas neliegs rādīt reklāmas. Jūs turpināsit saņemt vispārīgas reklāmas.


Analītika un Tīmekļa bākas


Educione analītikai izmanto trešās puses programmatūru. Visa metrikas informācija, kas savākta no Pakalpojumu izmantošanas, tiks nosūtīta mūsu analītikas nodrošinātājam. Šī informācija tiek izmantota, lai novērtētu, kā lietotāji izmanto mūsu Platformu, un apkopotu statistiskos pārskatus par lietotāju darbībām. Tālāk mēs izmantojam šo pašu statistiskās analīzes rīku, lai izsekotu vai apkopotu Jūsu personiski identificējamo informāciju (PII) Mēs izmantosim šo informāciju, lai uzturētu, uzlabotu vai papildinātu Pakalpojumu funkcionalitāti un personalizētu Jūsu pieredzi. Apkopota informācija un analīze pēc Educione vēlēšanās var tikt publiskota.


Mēs un mūsu trešo personu reklāmas partneri izmanto tādas tehnoloģijas kā tīmekļa bākas, lai analizētu tendences, administrētu Vietni, izsekotu lietotāju pārvietošanos ap Vietni un apkopotu demogrāfisko informāciju par mūsu lietotāju bāzi kopumā. Mēs varam saņemt šo uzņēmumu pārskatus, pamatojoties uz šo tehnoloģiju izmantošanu individuālā un apkopotā veidā.


Neizsekot.


Pašlaik dažādas pārlūkprogrammas, tostarp Internet Explorer, Firefox un Safari, piedāvā “neizsekot” vai “DNT”(Do not track) opciju, kas balstās uz tehnoloģiju, kas pazīstama kā DNT galvene, kas sūta signālu uz tīmekļa vietnēm, kuras lietotājs apmeklē, par lietotāja pārlūka DNT izvēles iestatījumu. Pašlaik Educione neapņemas reaģēt uz pārlūkprogrammu DNT signāliem attiecībā uz uzņēmuma vietnēm, jo nozares grupas, tehnoloģiju uzņēmumi vai regulatori nav pieņēmuši nevienu kopīgu DNT nozares standartu, tostarp nav konsekventa lietotāja nodomu interpretācijas standarta. Educione nopietni uztver privātumu, tāpat kā jēgpilnu izvēli un centīsies turpināt uzraudzīt DNT pārlūka tehnoloģijas attīstību un standartu ieviešanu.


Skolotāji


Kā jau minēts iepriekš, mēs varam nodot Jūsu personīgo informāciju to nodarbību Skolotājiem, uz kuru nodarbībām Jūs pierakstāties, lai viņi varētu koordinēt savas nodarbības. Saskaņā ar mūsu lietošanas noteikumiem Educione skolotāji piekrīt ļaunprātīgi neizmantot citu lietotāju personiskos datus. Vardarbība ir definēta kā personas datu izmantošana citiem mērķiem, kas nav skaidri norādīta Skolotāju nodarbībās. Tomēr, lūdzu, saprotiet, ka Educione Skolotāji nav mūsu darbinieki vai konsultanti un ka mēs neesam iesaistīti nevienā darījumā starp Jums un Skolotāju. Kā rezultātā mēs nevaram kontrolēt viņu darbības un nevaram būt atbildīgi par viņu veiktajām darbībām.


Saites uz Trešo Personu vietnēm


Mūsu Vietnē ir saites uz citām vietnēm, kas nav Educione īpašumā vai pārziņā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par šādu citu vietņu vai trešo personu privātuma praksēm. Mēs iesakām Jums, izejot no mūsu Vietnēm, zināt un izlasīt katras vietnes privātuma politikas, kurās tiek apkopotas personiskās informācijas.


Vietņu Paziņojumi


Mēs varam izmantot Jūsu e-pasta adresi, lai nosūtītu jaunumus un/vai mārketinga paziņojumus. Ja Jūs nevēlaties saņemt vairs šādus paziņojumus, Jūs varat atteikties, izpildot norādījumus, kas ietverti saņemtajos e-pasta ziņojumos, vai sazinoties ar mums - unsubscribe@Educione.com


Mēs nosūtīsim Jums paziņojumus, kas saistīti ar Pakalpojumiem, gadījumos, kad tas ir nepieciešams. Piemēram, ja mūsu Pakalpojumi tiek uz laiku apturēti uzturēšanai, iespējams, mēs Jums nosūtīsim e-pastu. Vispārīgi Jūs nedrīkstiet atteikties no paziņojumiem, kuriem nav reklāmas raksturs. Ja Jūs nevēlatie saņemt šādus paziņojumus, Jūs varat dzēst savu kontu.


Informācijas Drošība


Lai gan mēs darīsim visu iespējamo, lai aizsargātu Jūsu personas datus, mēs nevaram garantēt Jūsu datu drošību, kas tiek pārsūtīti uz mūsu Vietnēm vai izmantojot pakalpojumu (-us), un jebkura pārsūtīšana ir uz Jūsu paša risku. Kad būsim saņēmuši Jūsu personisko informāciju, mēs izmantosim stingras procedūras un drošības līdzekļus, lai mēģinātu novērst nesankcionētu piekļuvi.


Mēs pieņemam atbilstošu datu vākšanas, glabāšanas un apstrādes praksi, kā arī dažādus drošības pasākumus, lai aizsargātu pret neatļautu piekļuvi, datu mainīšanu, atklāšanu vai iznīcināšanu Jūsu personiskajai informācijai, lietotājvārdam, parolei, informācijai par darījumu un mūsu Vietnē glabātajiem datiem.


- Lai padarītu mūsu Vietni pēc iespējas drošāku, tā tiek regulāri pārbaudīta, vai nav atklāti drošības trūkumi un zināmas ievainojamības.


- Mēs izmantojam regulāru ļaunprātīgas programmatūras skenēšanu.


- Jūsu personīgā informācija ir ietverta drošos tīklos, un tai ir pieejama ierobežots skaits cilvēku, kuriem ir īpašas piekļuves tiesības šādām sistēmām un kuriem ir pienākums saglabāt informācijas konfidencialitāti. Turklāt, visa slepenā/kredītinformācija, ko Jūs sniedzat, tiek šifrēta, izmantojot Secure Socket Layer (SSL) tehnoloģiju.


- Visi maksājuma darījumi tiek apstrādāti caur Stripe.


Atsauksmes


Mēs savās Vietnēs ievietojam klientu atsauksmes/komentārus /pārskatus, kuri var saturēt personīgu informāciju. Pirms atsauksmes publicēšanas, mēs saņemam klienta piekrišanu publicēt viņa vārdu kopā ar atsauksmi. Ja vēlaties, lai Jūsu atsauksme tiek izņemta, lūdzu, sazinieties ar mums.


ES Paziņojums par konfidencialitāti


Ja Jūs atrodaties Eiropas Savienībā (“ES”), Apvienotajā Karalistē, Lihtenšteinā, Norvēģijā vai Islandē, Jums, iespējams, ir papildu tiesības saskaņā ar ES Vispārīgo datu aizsardzības regulu (“GDPR”) attiecībā uz Jūsu personas datiem, kā norādīts zemāk.


Šajā ES konfidencialitātes paziņojuma sadaļā mēs izmantojam terminus “Personas dati” un “apstrāde”, kā tie ir definēti GDPR, bet papildus informācijai, kas izklāstīta Privātuma politikā un identificēta iepriekš kā “Personas dati”, parasti nozīmē informācija, ko var izmantot personas individuālai identificēšanai, un “apstrāde” parasti ietver darbības, kuras var veikt saistībā ar datiem, piemēram, vākšanu, izmantošanu, glabāšanu un izpaušanu. Educione būs Jūsu personas datu pārzinis, kas apstrādās tos saistībā ar Pakalpojumiem.


Ja starp šo sadaļu un jebkuru citu šīs Privātuma politikas noteikumu ir pretrunas, tādu konfliktu gadījumā pārvaldīs politika vai daļa, kas vairāk aizsargā personas datus.. Ja Jums ir kādi jautājumi par šo sadaļu vai arī ja uz Jums attiecas kāds no tālāk minētā, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu info@educione.com.


Kādus personas datus mēs no Jums apkopojam?


Mēs apkopojam Jūsu personas datus, kad Jūs sniedzat šādu informāciju tieši mums, kad trešās personas, piemēram, mūsu biznesa partneri vai pakalpojumu sniedzēji, sniedz mums Jūsu personas datus vai kad Jūsu personas dati tiek automātiski apkopoti saistībā ar mūsu Pakalpojumu izmantošanu.


Informācija, kuru mēs apkopojam tieši no Jums:


Mēs saņemam Jūsu personas datus tieši no Jums, kad Jūs mums sniedzat šos personas datus, ieskaitot, bet ne tikai:


Vārdu un uzvārdu; E-pasta adresi; Dzimšanas datumu; Dzimumu; Biogrāfisko informāciju; Informāciju par atrašanās vietu (ierobežots ar pilsētu, štatu, pasta indeksu, valsti un laika joslu); Nodarbinātības vēsturi; Saites uz Jūsu sociālo mediju kontiem un jebkura cita informācija, kuru izvēlaties publiski koplietot Pakalpojumos, piemēram, visa informācija, kuru Jūs publicējat sava profila publiskajā daļā vai tiešsaistes pakalpojumu klasē.


Informācija, kuru mēs automātiski apkopojam, kad izmantojat mūsu pakalpojumus:


Daži personas dati tiek automātiski apkopoti, kad izmantojat mūsu Pakalpojumus, piemēram:


- IP adrese


- Jūsu darbība Pakalpojumos. Tas ietver informāciju par nodarbību lietošanu, piemēram, klases uzņemšanu un to, kuras nodarbības esat skatījies. Tajā ir arī iekļauti dati par kopienas mijiedarbību, piemēram, kuriem dalībniekiem Jūs sekojat, Jūsu komentāri, Jūsu projekti un kuri projekti Jums patīk.


- Ierīces identifikatori


- Tīmekļa pārlūka informācija


- Lapu skatījumu statistika


- Pārlūkošanas vēsture


- Informācija par darījumu (piemēram, darījuma summa, datums un laiks, kad šāds darījums noticis)


- Sīkdatnes un citas izsekošanas tehnoloģijas (piemēram, tīmekļa bākas, pikseļu tagi, SDK utt.). Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, skatiet iepriekš minēto sadaļu “Informācija par sīkdatnēm".


- Informācija par atrašanās vietu (piemēram, IP adrese)


- Žurnāla dati (piemēram, piekļuves laiki, aparatūras un programmatūras informācija)


Kā mēs izmantojam Jūsu personas datus?


Mēs apstrādājam Personas datus, lai pārvaldītu, uzlabotu, izprastu un personalizētu mūsu Pakalpojumus. Piemēram, mēs izmantojam Personas datus, lai:


- Izveidotu un pārvaldītu lietotāju kontus un profilus


- Personalizētu Pakalpojumu saturu. Tas ietver lietotājiem saglabāto nodarbību un nodarbību skatīšanās vēstures parādīšanu un nodarbību ieteikumu sniegšanu.


- Sniegt skolotājiem informāciju par studentiem


- Sazinātos ar Jums par Pakalpojumiem


- Sazinātos ar Jums par paziņojumiem, atjauninājumiem vai piedāvājumiem, kas saistīti ar Pakalpojumiem


- Apstrādātu pasūtījumus


- Sniegtu Pakalpojumu atbalstu un palīdzību


- Analizētu un uzlabotu Pakalpojumus


- Izpildītu līgumu vai juridiskās prasības


- Atbildētu un izpildītu lietotāju pieprasījumus un prasības


- Atrisinātu strīdus


- Aizsargātu pret krāpnieciskām, nelikumīgām vai kaitīgām darbībāmi un atturētu no tām


- Izpildītu mūsu noteikumus un nosacījumus


- Pabeigtu korporatīvos darījumus (lai iegūtu vairāk informācijas, skatiet iepriekš minēto sadaļu “Uzņēmējdarbības nodošana”)


Mēs apstrādāsim Jūsu personas datus tikai ar likumisku pamatu. Apstrādes likumīgajos pamatos ietilpst piekrišana, līguma nepieciešamība un mūsu “likumīgās intereses” vai citu personu likumīgās intereses, kā tālāk aprakstīts.


Līgumiskā nepieciešamība: Mēs apstrādājam šādas personas datu kategorijas kā “līgumiskas nepieciešamības”, kas nozīmē, ka mums ir jāapstrādā dati, lai mēs tos izpildītu saskaņā ar mūsu Noteikumiem un nosacījumiem, kas mums ļauj sniegt Jums pakalpojumus. Kad mēs apstrādājam datus līguma nepieciešamības dēļ, šādu Personas datu nesniegšana novedīs pie tā, ka Jums nebūs iespējas izmantot dažas vai visas Pakalpojumu daļas, kurām nepieciešami šādi dati.


- Vārds un uzvārds


- E-pasta adrese


- Parole


- Ja esat skolotājs – Jūsu nodarbību saturs


Likumīga interese


Mēs apstrādājam šādas personas datu kategorijas, ja mēs uzskatām, ka tas veicina mūsu vai trešo personu likumīgās intereses.


- Vārds un uzvārds


- E-pasta adrese


- Atrašanās vietas informācija


- IP adrese


- Jūsu darbība Pakalpojumos, ieskaitot informāciju par nodarbību izmantošanu un sabiedrības mijiedarbību


Šo likumīgo interešu piemēri ir:


- Mūsu biznesa, produktu un pakalpojumu darbība un uzlabošana


- Tīmekļa personalizēšana Pakalpojumam


- Pakalpojuma izmantošanas analīze


- Mūsu produktu un pakalpojumu mārketings


- Klientu atbalsta nodrošināšana


- Aizsardzība pret krāpšanu vai drošības apdraudēšanu


- Tiesisko saistību ievērošana


- Korporatīvo darījumu veikšana


Piekrišana


Dažos gadījumos mēs apstrādājam Personas datus, pamatojoties uz piekrišanu, kuru Jūs būsiet mums skaidri piešķīris, kad noritēs šo datu vākšana. Kad mēs apstrādāsim Personas datus, pamatojoties uz Jūsu piekrišanu, tas Jums tiks skaidri norādīts (vākšanas brīdis un laiks).


Citi apstrādes pamati


Laiku pa laikam mums var būt nepieciešams apstrādāt Personas datus, lai izpildītu juridisko pienākumu, nepieciešamības gadījumā, lai aizsargātu Jūsu vai citu datu subjektu svarīgās intereses, vai ja tas ir nepieciešams uzdevumam, kas tiek veikts sabiedrības interesēs.


Kā un ar ko mēs kopīgojam Jūsu datus?


Mēs kopīgojam Personas datus ar pārdevējiem, trešo personu pakalpojumu sniedzējiem un aģentiem, kuri strādā mūsu vārdā un sniedz mums pakalpojumus, kas saistīti ar mērķiem, kas aprakstīti šajā privātuma politikā vai mūsu noteikumos un nosacījumos. Minētajās partijās iekļaujas:


- Maksājumu apstrādātāji


- Krāpšanas novēršanas pakalpojumu sniedzēji


- Trešo personu reklāmas pakalpojumu sniedzēji


- Reklāmu tīkli un mārketinga rīki


- Analīžu pakalpojumu sniedzēji


- Inženiertehniskie un attīstības rīki


- Personāla palielināšana un līgumdarbinieki


- Pārraides pakalpojuma sniedzēji


Mēs arī kopīgojam Personas datus, ja tas ir nepieciešams, lai veiktu Jūsu ierosinātu vai atļautu darījumu, vai sniegtu Jūms pieprasīto produktu vai pakalpojumu. Papildus iepriekšminētajiem, šajās partijās ietilpst arī:


- Citi lietotāji (kad Jūs publicējat informāciju publiski vai kā citādi nepieciešams darījuma veikšanai, kuru Jūs ierosinājāt vai atļāvāt, izmantojot pakalpojumus), piemēram, kad lietotāji un skolotāji saskarās, izmantojot pakalpojumus


- Sociālo mediju pakalpojumi (Ja Jūs ar tiem saskaraties, izmantojot pakalpojumus)


- Trešās puses biznesa partneri, kuriem Jūs piekļūstat, izmantojot pakalpojumus


Mēs arī kopīgojam Personas datus, kad mēs uzskatām, ka tas ir nepieciešams, lai:


- Ievērotu piemērojamos likumus vai reaģētu uz spēkā esošu juridisko procesu, tostarp no tiesībaizsardzības vai citām valdības aģentūrām


- Aizsargātu mūs, mūsu biznesu vai lietotājus, piemēram, lai ieviestu mūsu noteikumus un nosacījumus, novērstu spamu vai citu nevēlamu saziņu un izmeklētu krāpšanu vai veiktu aizsardzību pret to


- Uzturēt mūsu produktu un Pakalpojumu drošību


Mēs dalāmies ar informāciju arī ar trešajām personām, kad Jūs mums dodiet piekrišanu tā darīt. Turklāt Jūs atzīstat, ka mēs varam nodot Jūsu personas datus un ka ikviens no mums vai mūsu aktīvu ieguvējiem var turpināt izmantot Jūsu personas datus, kā norādīts iepriekš minētajā sadaļā “Uzņēmējdarbības nodošana”.


Cik ilgi mēs glabāsim Jūsu datus? Mēs glabājam Personas datus par Jums, kamēr jums ir atvērts konts vai kā citādi nepieciešams, lai mēs sniegtu Jums pakalpojumus. Dažos gadījumos Personas datus mēs glabājam ilgāk, ja tas ir nepieciešams, lai izpildītu mūsu juridiskos pienākumus, atrisinātu strīdus vai iekasētu nodevas, vai ja to citādi atļauj vai pieprasa piemērojamie likumi vai noteikumi. Pēc tam mēs saglabājam daļu informācijas depersonalizētā vai apkopotā veidā, bet ne tādā veidā, kas Jūs varētu identificēt


Kādus drošības pasākumus mēs izmantojam? Mēs cenšamies aizsargāt Personas datus, izmantojot atbilstošus tehniskos un organizatoriskos pasākumus, pamatojoties uz Personas datu veidu un piemērojamām apstrādes darbībām.


Kādas tiesības jums ir attiecībā uz jūsu personas datiem? Jums ir noteiktas tiesības uz jūsu Personas datiem, ieskaitot tās, kuras noteiktas zemāk. Lai iegūtu vairāk informācijas par šīm tiesībām vai iesniegtu pieprasījumu, lūdzu, rakstiet uz info@educione.com Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažos gadījumos mēs, iespējams, nespēsim pilnībā izpildīt Jūsu pieprasījumu, piemēram, ja tas ir vieglprātīgs vai ārkārtīgi nepraktisks, ja tas apdraud citu tiesības vai ja tas nav noteikts likumā, bet šādos apstākļos , mēs joprojām atbildēsim, lai Jūs informētu par mūsu lēmumu. Dažos gadījumos, iespējams, Jums būs jāsniedz mums arī papildus informācija, kas var ietvert personas datus, ja nepieciešams, lai pārbaudītu Jūsu identitāti un Jūsu pieprasījuma raksturu.


Pieeja: Jūs varat pieprasīt vairāk informāciju par mūsu apkopotajiem Personas datiem par Jums, pieprasot šo Personas datu kopiju. Jūs varat arī piekļūt noteiktiem saviem Personas datiem rakstot e-pastu uz info@educione.


Labošana: Ja Jūsuprāt mūsu apkopotie dati par Jums ir nepareizi vai nepilnīgi, Jūs varat pieprasīt, lai mēs labotu vai papildinātu šādus datus. Daļu šīs informācijas varat arī labot tieši, veicot izmaiņas profilā. Jūs varat pieprasīt, lai mēs labotu vai papildinātu šādus datus, rakstot e-pastu uz info@educione.com


Dzēšana: Jūs varat pieprasīt, lai mēs izdzēstu daļu vai visus Jūsu personas datus no mūsu sistēmām, nosūtot e-pastu uz info@educione.com.


Piekrišanas atsaukšana: Ja mēs apstrādājam Jūsu personas datus, pamatojoties uz Jūsu piekrišanu (kā norādīts šādu datu vākšanas laikā), Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu. Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja Jūs izmantojat šīs tiesības, Jums, iespējams, būs jāsniedz skaidra piekrišana katrā atsevišķā gadījumā par atsevišķu jūsu Personas datu izmantošanu vai izpaušanu, ja šāda izmantošana vai izpaušana ir nepieciešama, lai Jūs varētu izmantot dažus vai visus mūsu pakalpojumus.


Pārnesamība: Jūs varat lūgt personisko datu kopiju mašīnlasāmā formātā. Jūs varat arī pieprasīt, lai mēs pārsūtītu datus citam kontrolierim, ja tas ir tehniski iespējams.


Iebildumi: Jūs varat sazināties ar mums, lai paziņotu mums, ka iebilstat pret Jūsu Personas datu turpmāku izmantošanu vai izpaušanu noteiktiem mērķiem, piemēram, tieša mārketinga mērķiem.


Apstrādes ierobežošana: Jūs varat lūgt mūs ierobežot turpmāku Jūsu Personas datu apstrādi.


Tiesības iesniegt sūdzību: Jums ir tiesības iesniegt sūdzību par Educione praksi attiecībā uz jūsu personas datiem savas valsts vai ES dalībvalsts uzraudzības iestādē.


Ko darīt, ja jums ir jautājumi par jūsu personas datiem? Ja jums ir kādi jautājumi par šo ES privātuma paziņojumu vai mūsu datu praksi kopumā, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot šādu informāciju:


Uzņēmuma nosaukums SIA Vertexo


E-pasta adrese saziņai: info@educione.com


Fiziskā adrese: Latvija, Rīga, Garā iela 21-7


Grozījumi


Educione var jebkurā laikā atjaunināt šo privātuma politiku. Šādas rīcības gadījumā, mēs publicēsim paziņojumu mūsu Vietnes galvenajā lapā, pārskatīsim atjaunināto datumu šīs lapas apakšā un nosūtīsim jums e-pastu. Mēs aicinām lietotājus regulāri pārbaudīt šo lapu, lai redzētu jebkādas izmaiņas un lai būtu informēti par to, kā mēs palīdzam aizsargāt mūsu apkopotos Personisko datus. Jūs atzīstat un piekrītat, ka Jūsu pienākums ir periodiski pārskatīt šo privātuma politiku un uzzināt par tās izmaiņām. Turpinot mūsu Vietņu vai Pakalpojumu izmantošanu pēc tam, kad publicēti visi šīs politikas grozījumi, labojumi vai izmaiņas, uzskatām, ka piekrītat šīs politikas grozījumiem. Ja nepiekrītat šīs politikas noteikumiem vai jebkurai šīs politikas modificētai versijai, varat izvēlēties pārtraukt Vietnes vai Pakalpojumu izmantošanu.


Saziņa ar Educione


Ja jums ir kādi jautājumi par šo privātuma politiku vai Jūsu attiecībām ar Educione, varat sazināties ar mums, izmantojot Educione palīdzības un atbalsta lapu.


Varat arī sazināties ar mums caur e-pastu info@educione.com